kaart

    hapjes
    oesters uit sain-vaast, champagnesaus, komkommer (per twee) – 10
    pata negra ham – 18
    kroket van gerookte kabeljauw met lavas (per vier) – 9

    voor
    ravioli met eekhoorntjesbrood, champignon de paris en salie – 18
    tartaar van baskisch kalfsvlees met pomme paille en gedroogde aromaten – 18

    kalfszwezerik havana, jonge ui, saus met koffie en specerijen-yoghurt – 22
    kreeft, couscous met tomaat en basilicum –  24
    schelvis met bouchot mossel, paprika en warmoes – 18 / 28

    hoofd
    langzaam gebraden spitskool met linzensalade, peterselie en dooierzwam – 22
    gebraden kalfsrug, jonge wortel, dille – 34
    griet gepocheerd met lindebloesem, boontjes en grijze garnaal – 34

    uit de houtskool-oven, om te delen met twee personen
    côte de boeuf txogitxu, salade mille couleurs, friet – pp. 36
    droog-gerijpte eend uit challans met specerijen, koolrabi en cassis – pp. 46

    nagerecht
    madagascar vanille ijs, chocolade, geslagen vanilleroom – 15
    Luikse koffie met cichorei, karamel en hazelnoot – 10
    framboosjes met speculaas, limoen en ijs van rauwe melk – 12
    geselecteerde kaasjes, compote, kruidensalade – 15

    lunch 
    voor- en hoofdgerecht – 28

    openingsuren

    ‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

    adres

    Sint-Maartenskerkhof 8
    8500 Kortrijk

    contact

    +32 56 32 82 70

    nieuwsbrief