kaart

SNACKS

oesters, dashivinaigrette, (twee stuks) 12

iberische ham 18

goujonettes van  kabeljauw met baharat dip 8

picahna 14


VOORGERECHTEN

ravioli met ricotta, tuinkruiden, primeurs 16

kalfszwezerik gerookt op tabaksblad, cichorei saus, compote van ui 26

vitello tonato, zuurdesem croutons, gerookte sprot 16

krokant hoeve-ei, karnemelk stampers, grijze garnalen 18

asperges uit Jurbise, crème met verjus, hazelnoot   18


HOOFDGERECHTEN

langzaam gebraden witte kool, linzensalade, morieljes 26

kabeljauw, nage van tomaat en garnaal, lentegroenten 28

griet, jonge spinazie en  groene asperge, sabayon met lindebloesem 42

onglet van limousin rund, rode ui, pepersaus 30

côte de boeuf van txogitxu rund naturel gegrild (2 couverts)  38 pp.


NAGERECHTEN

kaas, kruidensalade 20

aardbeien, jasmijnbloem, kweepeer 12

dame blanche 15


LUNCH 

voor- en hoofdgerecht 28



openingsuren

‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

adres

Sint-Maartenskerkhof 8
8500 Kortrijk

contact

+32 56 32 82 70