kaart

hapjes
oesters uit sain-vaast, champagnesaus, komkommer (per twee) – 10
pata negra ham – 18
kroket van gerookte kabeljauw met lavas (per vier) – 9

voor
ravioli met eekhoorntjesbrood, champignon de paris en salie – 18
tartaar van baskisch kalfsvlees met pomme paille en gedroogde aromaten – 18

kalfszwezerik havana, jonge ui, saus met koffie en specerijen-yoghurt – 22
kreeft, couscous met tomaat en basilicum –  24
schelvis met bouchot mossel, paprika en warmoes – 18 / 28

hoofd
langzaam gebraden spitskool met linzensalade, peterselie en dooierzwam – 22
gebraden kalfsrug, jonge wortel, dille – 34
griet gepocheerd met lindebloesem, boontjes en grijze garnaal – 34

uit de houtskool-oven, om te delen met twee personen
côte de boeuf txogitxu, salade mille couleurs, friet – pp. 36
droog-gerijpte eend uit challans met specerijen, koolrabi en cassis – pp. 46

nagerecht
madagascar vanille ijs, chocolade, geslagen vanilleroom – 15
Luikse koffie met cichorei, karamel en hazelnoot – 10
framboosjes met speculaas, limoen en ijs van rauwe melk – 12
geselecteerde kaasjes, compote, kruidensalade – 15

lunch 
voor- en hoofdgerecht – 28

openingsuren

‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

adres

Sint-Maartenskerkhof 8
8500 Kortrijk

contact

+32 56 32 82 70