kaart

hapjes

oesters uit de baai van saint-vaast (per twee) 10

paleta iberico bellota ham 20

goujonnettes van kabeljauw, yoghurt dip met specerijen 8

carpaccio van gedroogde entrecote 12


voorgerechten

op houtskool  gegrilde bloemkool, mimolette en wintertruffel 22

tartaar van baskisch kalfsvlees met chilipeper en  droogham 16

gerookte rode biet, sauce vierge met munt 16

raviolis met champignon de paris, parmezaan en wintertruffel 24

coquilles uit diepe met  zwarte curry en knolselder 24

kalfszwezerik gerookt op tabaksblad, compote van ui, saus van koffie 26


hoofdgerechten

vol-au-vent met zwezerik,  kalfstong en champignons 28

tarbot, gekarameliseerde spruitjes en gerookte krielaardappel 34

suprème van hoeve-kip, jonge savooi kool en polenta 28


gegrild in onze houtskool-oven

witte kool met ontkiemde  linzen en koolvariaties, groene kruidencrème 22

jonge duif met venkelpollen, tarwerisotto en gekonfijt witlof 38

skrei, gegrilde prei en saus van bouchot mossel met vadouvan 26


onze selectie van rundvlees:

ons rundvlees is afkomstig van melkkoeien van minimum 5 jaar oud en  

wordt geserveerd met frietjes en een seizoens salade

côte de boeuf label txogitxo natuur gegrild (per twee personen) pp. 36

filet pur van Holstein, kervel béarnaise 42


lunch 

voor- en hoofdgerecht 28


openingsuren

‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

adres

Sint-Maartenskerkhof 8
8500 Kortrijk

contact

+32 56 32 82 70